دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰
۱ نفر

روستای کندوان به‌غیر از اسمش هیچ ارتباطی به جاده چالوس و تونل کندوان ندارد! روستای کندوان یا «کندجان» یکی از۳ روستای صخره‌ای معروف دنیا در نزدیکی تبریز و شهر اسکو از محبوب‌ترین جاهای دیدنی آذربایجان شرقی است.

کندوان

به گزارش همشهری آنلاین، ۲روستای دیگر در کشور ترکیه و آمریکا قرار دارد که برخلاف کندوان تبریز، کاملا خالی از سکنه است. بافت روستایی کم‌نظیر و شکل و معماری کله‌قندی خانه‌های سنگی کندوان، قدمت چند هزارساله‌ و آب‌وهوای خنک و کوهستانی‌اش دلایلی است که کندوان تبریز نزدیک کوه آتشفشانی سهند را به صدر فهرست بهترین دیدنی‌های قدیمی تبریز رسانده است. کندوان روستایی است که خانه‌های آن به شکلی پیچیده در صخره‌های دامنه کوه سهند حک شده است و سالانه گردشگران زیادی از کشورهای مختلف برای دیدن این روستا و اقامت در آن به کندوان سفر می‌کنند. این روستا حالا دارای اقامتگاه‌هایی در دل کوه است که به همان سبک و سیاق خانه‌های قدیمی ساخته شده‌اند. روستای زیبای کندوان از دید یک آژانس عکس مشهور خارجی هم دور نمانده و
آژانس عکس nurphoto با انتشار تصاویری از روستای کندوان نوشته: روستای صخره‌ای کندوان، واقع در ۶۵۰کیلومتری (۴۰۰مایلی) شمال غربی تهران، پایتخت ایران قرار دارد و از معماری شگفت انگیز و طبیعت زیبای آن تعریف کرده است.

شهرت یک روستای ایران جهانی شد + جزئیات

کد خبر 894279

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پیشنهاد سفر

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • مجید بشیری فسقندیس IR ۱۰:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
    3 1
    با سلام و احترام ، فرمودید این روستا بر خلاف نامش هیچ ارتباطی با تونل کندوان ندارد . برای اصلاح فرمایشتان لطفا در خصوص نحوه حفر و این که حفاران تونل که بودند و اصالتا اهل کجا ... تحقیق فرموده با قلم شیوای خودتان خبرتان را اصلاح بفرمایید
  • محمد IR ۱۴:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
    0 0
    نام تونل کندوان کندوان نام روستایی از توابع اسکو در استان آذربایجان شرقی است که اهالی آن در زمان‌های قدیم خانه‌های خود را با دست در دل کوه کنده‌اند. در زمان ساخت تونل کندوان نیز تجهیزات بسیار محدودی برای حفاری وجود داشت و کوه را با استفاده از تیشه و کلنگ می‌کندند. از این‌رو، کارگران پروژه از میان مردم ماهر و سختکوش روستای کندوان انتخاب شدند و در پایان کار به پاس قدردانی از زحمات مردم این روستا با پیشنهاد مهندس گرایلی، از مهندسان پروژه کندوان، این تونل به اسم تونل کندوان نام‌گذاری شد.